Vores udvalg af

Kosmetiske kropsmassager

En lægefaglig korrekt måde at massere på, som er en dybdegående massage hvor der tages udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning, hvilket gør den meget effektiv mod smerter og spændinger. Den koncentrerer sig om de dybe muskler og bindevævet i kroppen og anbefales ofte som en behandlingsmulighed ved muskelspændinger. Massagen udskiller affaldsstoffer bl.a. også hvis du dyrker meget sport.

Du er i gode hænder hos vores special uddannede kosmetiske behandlere

1 time kr. 395,-

Klippekort á 5 gange kr. 1770,-

Gavekort udstedes til alle behandlinger.

 

Til denne behandling bedes du selv medbringe lagen og håndklæde.

Afslappende Ansigtsmassage

30 min kr. 295,-

Vis Mere

Nyd en kort stund med en luksuriøs ansigtsmassage. Vi afrenser din hud og masserer ansigtshuden i skønne massageolier alt efter din hudtype. Kan kombineres med andre behandlinger.

 

Bindevævsmassage for Ansigt

30 min kr. 375,-

Vis Mere

Opstrammende bindevævsmassage med anti-age effekt. I behandlingen indgår afrens, Herbs Repair urtepeeling og massage med Vital Renew samt Vitamin E & F olie.

Stimulerende Kropsmassage/Kropsterapi

30 min kr. 395,-
45 min kr. 495,-

Vis Mere

Giv dig selv, eller en du holder af, en beroligende og afslappende kropsmassage. Afhjælper spændte muskler, øger blodgennemstrømningen, lymfecirkulationen og forbedrer elasticiteten i huden, hvilket giver en pænere overflade. Her vælges massage-balsam eller aromatiske olier efter hudtype. Alle massager kan kombineres med andre behandlinger. Massage af en hel krop eller problemområder f.eks. nakke, skuldre, ryg, lænd eller arme.

Mother Now

1 time kr. 450,-

Vis Mere

En opstrammende behandling til kvinden med det nyfødte barn. Få vejledningen i hvordan man opnår et hurtigt resultat når kroppen skal tilbage i god form. Nyd denne stund med forkælelse for krop og sjæl. 

Mother To Be

1 time kr. 450,-

Vis Mere

En opstrammende behandling til kvinden med kommende barn. Få vejledningen i hvordan man opnår det bedste resultat, til barnets fødsel. Nyd denne stund med forkælelse for krop og sjæl. 

Micro-Needles Skinroller

Kurforløb á 5 behandlinger (punktbehandling) af lokalområde inkl. kropsplejebehandling og en forudgående konsultation. I alt: kr. 7.500,-

Vis Mere

Specielt velegnet til behandling af panniculose (appelsinhud) samt ar og arvæv. En ideel behandling til de, som ønsker et forbedret resultat efter strækmærker (graviditet) samt forbedring af ar efter kirurgisk indgreb.

Bemærk: Der anbefales en konsultation forud for behandling.

Medex mini Relax behandling med wrap (kropsmaske)

En let massage efterfulgt af en fuld kropsmaske med hvil i 20 min. Herefter vaskes masken af og der afrundes med creme-pleje efter hudtype. Terapeuten vælger mellem én af efterfølgende wraps alt efter hudtilstand.

1 time kr. 795,- pr. person

Til disse behandlinger kan der bookes for 2 personer ad gangen.

Hudterapeuten vælger mellem disse fire Wraps – alt efter hudens tilstand.

De Tre Valgmuligheder

Limus Wrap

Baseret på mosejord, alger og mineraler. Denne fantastiske kropswrap er utrolig lindrende for stive led og ømme muskler. Masken er desuden regenererende, blødgørende og rensende for huden. Prøv den og mærk forskellen.

Lavendula Wrap

Baseret på Lavendula, alger, E-vitamin samt mineraler. Denne kropsmaske er frem for alt afstressende, men har også en opstrammende, nærende og utroligt fugtgivende virkning. Til dig som synes, din hud mangler energi og vitalitet.

Campher Wrap

Baseret på kamfer, kaolin og alger. Specielt god for dårligt blodomløb, fedtet hud og tilstoppede porer. Kombinationen af kamfer og alger stimulerer og forbedrer blod- og lymfecirkulationen. Denne wrap er særdeles velegnet til behandling af eksemagtig hud.

Medex Panyco Wrap
– Cellulite behandling

45 min. kr. 450,-

Vis Mere

Slankende kropspakning, særlig velegnet til cellulite/ panniculose/appelsinhud.

For optimalt resultat anbefales denne behandling som en kurbehandling. Panyco behandlingen giver en fastere og pænere overflade på huden samtidig med, at virkestofferne arbejder i underhudens liposomesystem. Behandlingen efterlader din hud med en perfekt fugtbalance og optimal blodcirkulation, mens fedtmolekylerne nedbrydes. Særlig hjemmebehandling påkræves for optimalt resultat.

Infrarødt Saunatæppe
– Wellnes for krop og sind

30 min. kr. 275
45 min. kr. 375,-

Som tillægsbehandling:
30 min. kr. 195,-

Vis Mere

Vi ligger dig godt til rette i vores infrarøde saunatæppe som virker beroligende, stimulerende og muskelafslappende. Tæppet øger din forbrænding og er et godt supplement til bla. fysioterapi. Varmen kan give dig en god smertelindring ved f.eks. gigt, fibromyalgi samt ved en spændingshovedpine. Desuden kan det reducere stress, træthed og ikke mindst nervesmerter. Kan kombineres med anden ansigts- eller kropsbehandling.