OM MEDEX INSTITUTE COPENHAGEN OG MEDEX BIO SCIENCE COSMETICS

MEDEX INSTITUTE COPENHAGEN er en eksklusiv hudpleje klinik, som tilbyder et bredt udvalg af professionelle behandlinger. I klinikken har vi en stor kundekreds af både kvinder og mænd i alderen 14-90 år. Vi byder dig velkommen på klinikken, og glæder os til at kunne gøre en forskel for dig.

MEDEX INSTITUTE COPENHAGEN er også kursuscenter for professionelle Medex hudterapeuter i forbindelse med specialuddannelse og efteruddannelse.

For at opnå et mærkbart og synligt resultat i hudplejebehandling er det afgørende, at produkterne er terapeutiske.

Mens en lang række almindelige produkter blot tilfører lidt velvære og fugt, trænger de terapeutiske produkter fra Medex Bio Science Cosmetics dybt ind og behandler aktivt og effektivt.

Medex er en komplet serie af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter, hvilket sikrer, at kunden altid er i trygge og professionelle hænder.

Alle vores hudterapeuter er specialuddannede og arbejder professionelt inden for den moderne teknologi i Medex.

Produkterne udvikles i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere. Alle produkter fra Medex bliver gennemtestet i både uafhængige laboratorier samt på universitetsklinikker.

Medex produkter er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov.

Medex er førende inden for fx. behandling af acne, anti-age, efterbehandling ved skønhedskirurgiske indgreb samt en lang række andre specialbehandlinger inden for cosmeceuticals.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Skønneste hilsner,

Helle Bach og Medex CPH-teamet