Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og vilkår for online køb af gavekort

Disse betingelser er gældende for køb på cph.medex.dk Du bedes venligst læse salgs- og leveringsbetingelserne igennem, før du afgiver din bestilling på køb.

Bestilling & ordrebekræftelse

Når du har indtastet din bestilling af gavekortet og gennemført betalingen, modtager du straks en ordrebekræftelse pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din bekræftelse når rigtigt frem.

Du er bundet af aftalen om køb af gavekortet, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.

Du kan til enhver tid printe salgs- og leveringsbetingelser ud, som danner grundlag for den aftale, du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet.

Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til at kontakte Medex CPH, som derefter vil hjælpe dig.

Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

Levering

Alle gavekort leveres elektronisk via e-mail på oplyste e-mail adresse for modtager. Gavekort leveres som Print-selv gavekort som du eller modtager selv kan printe ud.

Gavekortet udbydes af:

Medex CPH
Godthåbsvej 51
2000 Frederiksberg

Tlf. 22 96 92 11
Mail: cph@medex.dk

Gyldighedsperiode

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Du kan altid se gyldighedsperioden på dit gavekort.

Fortrydelse

Du har mulighed for at fortryde dit køb senest 14 dage efter du elektronisk via e-mail har modtaget din vare.
Du skal indenfor fristens udløb sende din e-mail med dit gavekort til: cph@medex.dk med besked om, at du har fortrudt dit køb. Vi vil herefter overføre beløbet indenfor 5 hverdage. Tilbagebetaling sker altid til det betalingskort som har købt gavekort.

 

Ønsker du at klage, bedes du henvende dig til:

Medex CPH
Godthåbsvej 51
2000 Frederiksberg

Tlf. 22 96 92 11
Mail: cph@medex.dk

 

Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.