Vores Udvalg af Behandlinger

Vi tilbyder nu intensive hudterapi behandlinger hvor vi har fokus på netop din hudtilstand.

Vi tilrettelægger behandlingen med gensidige forventninger mellem behandlinger og dig. Der er i alle behandlinger stort fokus på individuel tilpasning af din hudtype. Alle vores behandlere er specialuddannet i avanceret hudterapi.

Personlig Hudanalyse

Få en personlig hudanalyse samt professionel rådgivning om hjemmepleje og anvendelse af produkter.

15 min. kr. 149,-

 

 

 

 

 

 

Ansigtsbehandling >>Den klassiske<<

75 min. kr. 595,-

 

Vis Mere

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling fjernelse af små urenheder, let massage, maske efter hudtype, cremepleje, korrektion af bryn samt vejledning om hjemmepleje.

AHA lift – anti-age

90 min. kr. 745,-
Kurforløb 6 behandlinger kr. 3725,-

Vis Mere

Den ultimatiove luxuriøse foryngelseskur til ansigtet. AHA 10 % frugtsyrebehandling efterfulgt af den regenererende og opstrammende Membraneux-maske med collagen og Vitamin E. En behandling der både forbedrer på sigt og giver et synligt resultat nu og her. Kurforløb på 6 behandlinger anbefales. (Betal kun for 5)

AHA 10% frugtsyrebehandling

75 min  kr. 575,-

Vis Mere

Intensiv behandling der formindsker rynker, ar, pigmentering og acne. Forbedrer fugtbalancen samt modarbejder uren hud og hudens ældningsprocesser.

Teenagebehandling (indtil 18 år)

45 min. særpris kr. 395,-

Vis Mere

Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, afsluttende maske og cremepleje samt individuel rådgivning om hjemmepleje.

Relaxbehandling

1 time kr. 475,-

Vis Mere

Afslappende behandling til den som virkelig trænger til afstressning og forkælelse, da den indeholder hudanalyse, afrens, peeling, ansigtsmassage, maske efter hudtype og cremepleje.

Rygbehandling (dybderens)

45 min. kr. 425,-

Vis Mere

Afrens, peeling, fjernelse af urenheder, maske og cremepleje. 

Luksusbehandling
>>1/2 dag i himmelen<<

1 time og 45 min kr. 1295,-

Vis Mere

Relax ansigtsbehandling med Dekolleté, korrektion og farvning af vipper og bryn, kropsmassage på 30 min. og manicure.

Detox behandling


75 min. kr. 895,-

Vis Mere

Få din hud i balance igen og få et smukt og sundt udseende med Medex Detox Treatment, der arbejder på celleniveau. Inkl. lysterapi.

Fragile/Softly (til følsom hud)


75 min. kr. 525,-

Vis Mere

Specialbehandling til eksemagtig hud, overfølsomhed og ekstrem tørhed. Fragile/Softly indeholder 0% parfume. Til huden der intet andet tåler.

Quintenstein anti-stressbehandling

1 time kr. 645,-

Vis Mere

Mod hovedpine og stress samt regenerering og forbedring af ansigtshuden. Afrensning, peeling, fjernelse af urenheder, essentielle olier, afslappende ansigtsmassage, specialmaske efter hudtype, korrektion af bryn, hudanalyse og vejledning.

Medex Serum Repair Therapy

1 time og 30 min. kr. 995,-

Vis Mere

Biomedicinske og prisnominerede serum-serie, der er specialudviklet til at behandle en lang række problematiske hudtilstande. Et stærkt aktiv, uanset om det er aldrende/rynket hud eller inflammatorisk acne. Også velegnet til før- og efter behandling i forbindelse med kosmetisk kirugiske indgreb.

Hyaluronbehandling

75 min. kr. 745,

Vis Mere

Et akut boost til ansigt og dekolieté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, Hyaluron og ampul. Actiprotin samt opstrammende bindevævsmassage med Medex Vital Renew. Et intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne behandling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetiske indgreb.

Vitamin C behandling


75 min. kr. 895,-

Vis Mere

4 x stabilisseret Vitamin C 30 % fra Medex har mange aktive egenskaber og kan anvendes til en lang række behandlingsformål: Bl.a. anti-age, behandling af rødme, rosacea og hyperpigmentering. 

Masque Membraneux
(collagen E maske)

75 min. kr. 645,-

Vis Mere

En behandling, som skaber elasticitet og fasthed. Vi arbejder med vitamin E, som bl.a. trænger ind og beskytter ansigtshuden mod skadelige UV-stråler. Behandlingen anbefales også til dekolleté.

Toscana Thermo Masque (vitaliserende)


75 min. kr. 645,-

Vis Mere

En behandling, hvor man bl.a. bruger en speciel varm mineralmaske, der øger blodcirkulationen og derfor skaber liv i ansigtet, så huden efterlades vital, glat og fast. Anbefales til den ‘trætte’ og modne hudtype.

Vitamin C behandling


75 min. kr. 895,-

 

Vis Mere

4 x stabilisseret Vitamin C 30 % fra Medex har mange aktive egenskaber og kan anvendes til en lang række behandlingsformål: Bl.a. anti-age, behandling af rødme, rosacea og hyperpigmentering. 

Vitamin Boost & Kosmetisk Cupping

45 min. kr. 545,-
75 min. kr. 795,-

 

Vis Mere

Med dene behandling vil du opleve at din hud vil være dig taknemmelig. En kombination af vitaminer og Cupping giver huden det bedste af alt. Cupping skaber mærkbare resultater på både krop og ansigtet og sammen med vores vigtigste redskab, hænderne, kan vi her skabe fantastiske resultater. Vores hænders varmeeffekt sammen med cupping, giver de mest optimale resultater samt den bedste følelse.

Venezia Mask – “Relax Quintenstein Aromatic”

1 time og 30 min. kr. 745,-

Vis Mere

Venezia Modelling Mask er elastisk og bøjelig og modelleres på ansigtet. Masken har en vidunderlig kølende effekt, der opstrammer ansigtets konturer, udglatter fine linjer og skaber en fin og frisk overflade. Velegnet for selv den mest følsomme hud.

Eksklusiv Gentleman Treatment

1 time kr. 495,-

Vis Mere

Herrebehandling med afrens, peeling, massage, fjernelse af urenheder, regenerende masker, serum og cremer samt behandling af skægpest og hudirritation.

Gå videre til Tillægsbehandlinger herunder